Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Прес реліз ЦЗ

Прес реліз ЦЗ

Управляти своєю кар’єрою чи  професійномим розвитком будуть допомагати кар’єрні радники

16:35 26.12.2018

Чи достатньо ви заробляєте?

Чи достатньо ви заробляєте?

Чи добре ви заробляєте, який розмір заробітної плати озвучувати як бажаний при працевлаштуванні? Скільки отримують інші на подібній роботі?  Майже кожен іноді задавався цими питаннями.

16:18 12.12.2018

Групова профконсультація із застосуванням психологічного тестування для шукачів роботи.

Групова профконсультація із застосуванням психологічного тестування для шукачів роботи.

06.12.2018 року в Гуляйпільскій районній філії Запорізького обласного центру відбулась групова профконсультація із застосуванням психологічного тестування для шукачів роботи.  Метою проведення заходу є визначення ступеня зв’язку типу особистості зі сферою професійної діяльності, до якої у людини є природні нахили. Психодіагностика включає в себе тести, які спрямовані на виявлення індивідуальних здібностей, нахилів та інтересів. Тестування допомагає зробити висновок щодо інтелектуальних здібностей людини, її змотивованності до працевлаштування, рівня розвитку особистісних якостей людини. Тестові методики розраховані на те, аби активізувати людину пізнати себе, зайнятися самоаналізом, визначити напрямок професійної діяльності. За підсумками тестів профконсультант відділу активної підтримки безробітних надала кожному учаснику рекомендації щодо того, яким професіям слід віддати перевагу.

15:23 06.12.2018

Cемінар з гендерних питань

Cемінар з гендерних питань

05 грудня 2018 року в Гуляпільській райнній  філії Запорізького обласного центру зайнятості пройшов семінар з гендерних питань. У заході взяло участь 20 безробітних. Його мета - ознайомити учасників семінару з поняттями про рівність особистості, незалежно від статті, віку чи  професії, спростувати наявні гендерні стереотипи які склались в сучасному суспільстві.  

15:29 05.12.2018

На яку роботу можуть розраховувати  особи з інвалідністю  в Запорізькій області?

На яку роботу можуть розраховувати особи з інвалідністю в Запорізькій області?

Існує стереотип, що для осіб з інвалідністю найчастіше пропонується робота з низькою заробітною платою (не більше рівня мінімальної заробітної плати або на неповну ставку). Деякі з вакансій такі, що не потребують спеціальної підготовки та кваліфікації, в той час коли роботу шукають люди, які мають вищу освіту, тривалий досвід роботи за професією або спеціальністю. Звісно, такі пропозиції мало цікавлять осіб з інвалідністю та не є перспективними для них. Розвінчуючи це стале твердження, можемо зауважити, що станом на 04 грудня 2018 року в базі Запорізької обласної служби зайнятості налічується 92 вакансії для осіб з інвалідністю. І з них лише 10 вакансій – це пропозиція роботи без спеціальної підготовки, тобто некваліфікованої праці.

16:29 04.12.2018

Чи оподатковуються акцизним податком товари, які під час транспортування та зберігання були зіпсовані (знищені)?

Чи оподатковуються акцизним податком товари, які під час транспортування та зберігання були зіпсовані (знищені)?

Реалізація суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – це продаж пива, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання незалежно від форми розрахунків, у тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших об’єктах громадського харчування.

16:06 04.12.2018

Суб’єкт господарювання здійснює експортні та імпортні операції. Яких строків розрахунків необхідно дотримуватись?

Суб’єкт господарювання здійснює експортні та імпортні операції. Яких строків розрахунків необхідно дотримуватись?

Виручка резидентів в іноземній валюті від експорту продукції підлягає зарахуванню на їх валютні рахунки в уповноважених банках у строки виплати заборгованостей, зазначені в контрактах, але не пізніше 180 календарних днів з дати митного оформлення такої продукції, що експортується, а в разі експорту робіт, транспортних послуг – з моменту підписання акта (іншого документа), що засвідчує виконання робіт, надання транспортних послуг (ст. 1 Закону України  «Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті» від 23.09.1994 № 185/94-ВР).

16:04 04.12.2018

Для отримання послуг електронного цифрового підпису  використовуються реєстраційні документи нового зразка

Для отримання послуг електронного цифрового підпису використовуються реєстраційні документи нового зразка

У зв’язку з набранням 07.11.2018 чинності Закону України від 05.10.2017 № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» затверджено нові форми реєстраційних документів:

16:02 04.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь