Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся виїздний прийом громадян начальником пенсійного фонду

Відбувся виїздний прийом громадян начальником пенсійного фонду

09.08.2019 року в селі Верхня Терса відбувся виїздний прийом громадян начальником Гуляйпільського відділу обслуговуванням громадян управління обслуговування громадян головного управління пенсійного фонду ПФУ Ликовим А.І. Візит викликав жвавий інтерес у жителів села, було розгянуто досить щирокий спектр питань, наприклад такі як нарахування страхового стажу, які документи потрібно подати до пенсійного фонду для оформлення пенсії, електронне пенсійне посвідчення, як працювати з електронними ресурсами пенсійного фонду та багато іншиш питань. Андрій Іванович надав професійну та вичерпну інформацію по кожному з заданих питань, за що щира поядка йому від усієї сільської громади.

09:30 09.08.2019

Свято зібраного врожаю у Воздвижівці

Свято зібраного врожаю у Воздвижівці

23 липня за любов до землі з великою подякою хліборобів села Воздвижівки вітали місцеві колективи художньої самодіяльності. Бажали жниварям добрих засівів, рясних сходів та щедрих обжинків. Шановних трудівників села вітав та підводив підсумки збору врожаю 2019 року директор ТДВ «Агронива» Новохатько М.М. З великою подякою звернувся голова сільської ради Тютюнник В.В. за терпіння і витримку, щоб не перевівся селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів була належно поцінованою . Учасників жнив було нагороджено грошовими преміями. Без уваги не залишилися й учасники художньої самодіяльності, за що ми дуже вдячні

14:26 01.08.2019

Свято вишиванки у Верхньотерсянській ЗОШ

Свято вишиванки у Верхньотерсянській ЗОШ

16 травня учні та вчителі Верхняторської ЗОШ приєдналися до відзначння Дня вишиванки. Проведення свята вишиванки сприяє збереженню народних традицій щодо створення та носіння етнічного вишитого одягу; розширює знання дітей про особливості вишитої сорочки її значущість, розвиває музичні здібності; прищеплює любов до українських традицій, гордість за духовне багатство своєї країни. День вишиванки, традиційно відзначається у третій четвер травня. Свято вчить учнів, що вишиванка для українців – це оберіг.

16:13 16.05.2019

Велопробіг учнів КЗ "Верхньотерсянська ЗОШ І - ІІІ ступенів" до Дня Перемоги над нацизмом

Велопробіг учнів КЗ "Верхньотерсянська ЗОШ І - ІІІ ступенів" до Дня Перемоги над нацизмом

Шостого травня учні КЗ "Верхньотерсянська ЗОШ І - ІІІ ступенів" Воздвижівської сільської ради взяли участь у велопробігу присвяченому 74 Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Учні поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів в центрі села Верхня Терса, на могили останніх померлих ветеранів Кириленка О.В., Скоромного І.М., а також до меморіальних досок захисників України Негера І.І., Левченка Є.М.

15:28 07.05.2019

Благоустрій в Воздвижівській громаді йде повним ходом

Благоустрій в Воздвижівській громаді йде повним ходом

Села Воздвижівської громади всі часи відзначались тим, що їхні мешканці дуже сумлінно відносились до чистоти в своєму рідному селі. Всі населення пункти вражали кожного гостя села квітами, чистотою і охайністю. Ось і цього року, напередодні свята Воскресіння Христового по всих територіях пройшла толока по прибиранню та благоустрою. Завдяки старанної праці працівників бюджетних установ, працівників громади, допомоги базових товариств, та самих мешканців села милують око навіть самого вибагливого контролера. Воздвижівська громада дякую всим, хто прикладає зусилля до цього, а також закликає так продовжувати і надалі й утримувати свої населенні пункти на високій естетичній планці.

15:44 25.04.2019

Відкриття футбольного сезону 2019 року

Відкриття футбольного сезону 2019 року

20 квітня 2019 року в селі Верхня Терса відбулося відкриття футбольного сезону 2019 року, Кубок «Агро-Континента». У матчах турніру взяли участь три команди: «Агро – Континент» , «Агро – Континент ІІ» та команда «Агронива».

15:21 22.04.2019

Екскурсія учнів Верхньотерсянської ЗОШ І - ІІІ ст. до міста Запоріжжя

Екскурсія учнів Верхньотерсянської ЗОШ І - ІІІ ст. до міста Запоріжжя

20 березня 2019 року учні КЗ «Верхньотерсянська ЗОШ І-ІІІ ст.» Воздвижівської сільської ради відвідали місто Запоріжжя. Екскурсія розпочалася з відвідування 55 окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ». Учні дізнались історію заснування бригади, її бойовий шлях під час Другої світової війни, а також про участь воїнів бригади у боях на сході, захисті незалежності України від підступного ворога. До могили загиблих захисників незалежності України, а також пам’ятника видатного земляка двічі Героя Радянського Союзу генерал-полковника Василя Петрова учасники екскурсії поклали квіти.

15:20 22.03.2019

ЦЗ Навчання сьогодні, 13:29

ЦЗ Навчання сьогодні, 13:29

Якщо Ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним -  скористайтеся можливістю отримати це через якісне професійне навчання. Так до Гуляйпільської районної філії Запорізького ОЦЗ  звернулась внутрішньо переміщена особа -  Дегтярьов Сергій Володимирович, який  виявив бажання отримати професію «взуттєвик з індивідуального пошиття взуття» з метою в подальшому започаткувати власний бізнес. Це прагнення підтримали в центрі зайнятості, тому безробітного було направлено на навчання до ДНЗ "Запорізький професійний ліцей сервісу" для отримання бажаної професії. Після закінчення навчання Дегтярьов С.В.  зареєструвався як підприємець і тепер має змогу втілити свою мрію в життя.

16:48 20.02.2019

На замітку випускнику: А чи затребувані професії, які ви обираєте?

На замітку випускнику: А чи затребувані професії, які ви обираєте?

Станом на 19 лютого 2019 році в центрах зайнятості Запорізької області зареєстровано  юристів – 176, економістів – 519, менеджерів – 1037 безробітних. А вакансій за цими спеціальностями в базі даних служби 4,8,10 відповідно. Неважко підрахувати, що на одну вакансію юриста претендує 44 безробітних, економіста – 64, а  менеджера конкурс дорівнює аж 103!!! особи.

16:38 20.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь