Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

ПРЕС-РЕЛІЗ:

ПРЕС-РЕЛІЗ:

Відтепер отримати послуги з профорієнтації можливо дистанційно у он-лайн форматі. Служба зайнятості запустила Платформу «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

15:17 29.10.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ:  В Запорізькому обласному центрі зайнятості за «круглим столом» обговорили  проблеми працевлаштування людей з інвалідністю

ПРЕС-РЕЛІЗ: В Запорізькому обласному центрі зайнятості за «круглим столом» обговорили проблеми працевлаштування людей з інвалідністю

Надання якісних соціальних послуг громадянам з інвалідністю, які не можуть на рівних конкурувати на ринку праці, визначено пріоритетним напрямом діяльності державної служби зайнятості, а саме: надання профорієнтаційних послуг, сприяння їх працевлаштуванню та професійному навчанню - завжди знаходяться в центрі уваги Запорізької обласної служби зайнятості.

15:57 27.09.2018

Гуляйпільська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості

Гуляйпільська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості

По закінченню школи перед учнями постає проблема вибору професії, яка  має велике значення в життєвому самовизначенні. Кожна людина мріє бути самореалізованою   та займатися улюбленою справою, яка приноситиме задоволення їй самій  та користь людям. Витримати конкуренцію на ринку праці дуже складно. Тому перед школою постає важливе завдання: озброїти учнів знаннями, вміннями і навичками практичної роботи.  Сформувати у дітей життєві прагнення, пов'язані з вибором майбутньої професії. Ознайомити з різними видами діяльності, допомогти їм  вибрати доступну, цікаву і потрібну для суспільства професію,  враховуючи їх індивідуальні психофізичні особливості та здібності. Саме у цьому фахівці Гуляйпільської районної філії ЗОЦЗ допомогають учням Гуляйпільської спеціальної ЗОШ-інтернат  визначити на який тип професії вони можуть взяти напрямок. В профорієнтаційному заході, що відбувся 25 вересня 2018 року взяли участь кухар ресторану «Лідія» Поддубова Марина Володимирівна, яка не тільки розповіла про свою професію, а й наглядно показала дітям створення елементів декору для прикрашання страви, а старша медична сестра Гуляйпільської районної лікарні Лазоренко Олена Олександрівна розповіла про необхідну та вкрай відповідальну медичну професію. Після перегляду анімаційних відеороликів та презентацій робітних професій учні пройшли тестування, яке визначило  їх професійну спрямованість. Сподіваємося, що отримана інформація стане у пригоді в той час, коли вони будуть обирати свою майбутню професію.

15:21 27.09.2018

Новостворені податкові інспекції надають послуги платникам податків Запорізької області

Новостворені податкові інспекції надають послуги платникам податків Запорізької області

Фіскальна служба Запорізької області наближається до завершального етапу реалізації дворівневої системи контролю та адміністрування податків і зборів, відповідно до якої Головне управління ДФС у Запорізькій області здійснюватиме фіскальні функції, а сервісне обслуговування відбуватиметься на районному рівні.

16:44 25.09.2018

Воздвижівська громада відсвяткувала 75 річчя визволення від нацистських загарбників

Воздвижівська громада відсвяткувала 75 річчя визволення від нацистських загарбників

15 та 17 вересня жителі Воздвижівської громади відсвяткували 75 – ту річницю визволення від німецько – фашистських загарбників. Жителі Верхньої Терси, Воздвижівки, Долинки з душею і серцем вшанували героїв полеглих у роки Другої Світової війни мітингом, покладанням вінків і квітів та вічним вогнем. Свято перемістилося до будиноків культури, де учасники художньої самодіяльності Воздвижівського СБК, Верхньотерсянського СБК а також Долинського СБК подарували для всіх присутніх гарний концерт. У Воздвижівці односельчан та гостей села частували солдатською кашею,окрім цього скравих вражень жителям Воздвижівки додав святковий салют.

16:38 19.09.2018

«Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

«Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Питання запобігання нелегальній трудовій міграції стало гострою та актуальною проблемою для України. У Гуляйпільській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості 13 вересня 2018 року був проведений семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». Основні питання, які розглядались зустрічі: «Що таке торгівля людьми?», «Як ми можемо допомогти у боротьбі із торгівлею людьми», «Державна служба зайнятості – надійний помічник у пошуку легальної зайнятості». До участі у семінарі був запрошений представник ГПО "Егіда Запоріжжя» - заступник голови, психолог Наталія Заїкіна. Присутнім надано багато корисної інформації щодо працевлаштування за кордоном, оформлення виїзних документів. Безробітні приймали активну участь у діалозі. Захід пройшов жваво. На всі поставлені запитання отримано вичерпні відповіді.

15:38 14.09.2018

Прийом громадян   на території  Воздвижівської ОТГ

Прийом громадян на території Воздвижівської ОТГ

06 вересня 2018 директором Гуляйпільської районної філії Троян Н.А. було здійснено прийом громадян  на території  Воздвижівської ОТГ.  З головою Водвіживської  ОТГ Тютюнником В.В. було обговорено питання подальшої співпраці, надано інформацію про послуги служби зайнятості та обговорено питання сприяння самозайнятості громадян на території громади. Було здійснено прийом громадян, які звертались з різноманітних питань стосовно працевлаштування та  реєстрації в центрі зайнятості..

16:10 06.09.2018

Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам'яті до змісту відзначення 27-ї річниці Незалежності України

Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам'яті до змісту відзначення 27-ї річниці Незалежності України

Упродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Саме це спонукало їх боротися за незалежність.

10:27 23.08.2018

«Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

«Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Питання запобігання нелегальній трудовій міграції стало гострою та актуальною проблемою для України. У Гуляйпільській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості 22 серпня 2018 року був проведений семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». Основні питання, які розглядались зустрічі: «Що таке торгівля людьми?», «Як ми можемо допомогти у боротьбі із торгівлею людьми», «Державна служба зайнятості – надійний помічник у пошуку легальної зайнятості».

10:19 23.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь