Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Консультують податківці: продаєте підакцизні товари на території ОТГ: як звітувати з акцизу?

Консультують податківці: продаєте підакцизні товари на території ОТГ: як звітувати з акцизу?

ДФСУ у підкатегорії 116.07  ресурсу «ЗІР» зазначила, що суб’єкт господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами, що має: •     один або декілька пунктів продажу на території одного або декількох населених пунктів, що входять до складу об’єднаної територіальної громади (далі – ОТГ) (один код КОАТУУ) та обслуговуються в одному контролюючому органі – складає та подає декларацію акцизного податку та заповнює один додаток 6 до декларації відповідно до цього КОАТУУ; •    декілька пунктів продажу на території декількох населених пунктів, що входять до складу ОТГ (різні коди КОАТУУ) та обслуговуються в різних контролюючих органах – складає та подає декларацію до кожного контролюючого органу та заповнює додаток 6 окремо за кожним КОАТУУ; •    декілька пунктів продажу на території декількох населених пунктів, що входять до складу ОТГ (різні коди КОАТУУ) та обслуговуються в одному контролюючому органі – складає та подає одну декларацію з кількістю додатків 6, що відповідає кількості кодів КОАТУУ. Оріхівське управління ГУ ДФС у Запорізькій області за даними загального інформаційного ресурсу Державної фіскальної служби України

15:54 07.05.2018

УВАГА! ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ДОВІДНИКИ ПІЛЬГ

УВАГА! ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ДОВІДНИКИ ПІЛЬГ

Оріхівське управління ГУ ДФС у Запорізькій області  повідомляє, що Державною фіскальною службою України затверджено нові довідники пільг станом на 01.04.2018 року: -Довідник №87/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету; -Довідник №87/2 інших податкових пільг. Довідниками визначено зміст пільги, початок та кінець дії пільги та ознаку її цільового призначення щодо податку на прибуток, ПДВ, акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію підакцизних товарів, пільги щодо державного мита, а також пільги щодо плати за землю, з місцевих податків і зборів та податку на нерухоме майно. Нагадаємо, що зазначений документ застосовується при заповненні звіту про суми податкових пільг (додаток до Порядку обліку сум податків та зборів, не сплачених суб’єктом господарювання до бюджету у зв’язку з отриманням податкових пільг, затвердженого постановою КМУ від 27.12.2010 р. №1233).

15:02 27.04.2018

Разом з декларацією платники податку на прибуток подають квартальну фінансову звітність

Разом з декларацією платники податку на прибуток подають квартальну фінансову звітність

Платниками податку на прибуток (крім суб’єктів мікропідприємств, малого підприємництва, неприбуткових установ та організацій, представництв іноземних суб’єктів господарювання) разом з відповідною податковою декларацією за календарний квартал, півріччя, три квартали подається квартальна фінансова звітність, складена за національними чи міжнародними стандартами, яка включає: баланс та звіт про фінансові результати. До річної податкової декларації такі платники подають відповідну річну фінансову звітність, яка включає Баланс, Звіт про фінансові результати, Звіт про рух грошових коштів, Звіт про власний капітал та Примітки до річної фінансової звітності (форми №№ 1-5).

15:00 27.04.2018

ДФС розробляє механізм контролю за поставками через поштові та експрес-відправлення

ДФС розробляє механізм контролю за поставками через поштові та експрес-відправлення

На сьогодні ДФС розробляє програмний продукт, за допомогою якого буде здійснюватися контроль за поставками через поштові та експрес-відправлення. Так в інтерв’ю виданню «Деловая столица» в.о. Голови ДФС Мирослав Продан прокоментував підготовку ДФС до введення в дію норми щодо обмеження кількості поштових пересилань, які людина має право отримувати без сплати податків.

14:57 27.04.2018

Вторинні водокористувачі, які отримують воду згідно договору на поставку води, не є платниками рентної плати

Вторинні водокористувачі, які отримують воду згідно договору на поставку води, не є платниками рентної плати

Відповідно до п. 110 Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797 - VII «Про внесення змін до «Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» з 01.01.2018 до п. 255.1 ст. 255 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) внесено зміни в частині визначення кола платників рентної плати за спеціальне використання води, а саме: обов’язок платника з Рентної плати покладено на суб’єктів господарювання, що належать до первинних водокористувачів, які використовують та/або передають вторинним водокористувачам воду, отриману шляхом забору води з водних об’єктів без надання преференцій бюджетним установам, що належать до первинних водокористувачів.

14:51 27.04.2018

За принципом «єдиного вікна» здійснюється 75,8% митних оформлень товарів

За принципом «єдиного вікна» здійснюється 75,8% митних оформлень товарів

Все більшої популярності серед суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності набуває оформлення товарів у митницях ДФС за принципом «єдиного вікна». Так, з 1 лютого 2018 року з 432,4 тис. поданих митних декларацій (станом на 15.04.2018), згідно з якими товари підлягали тим чи іншим видам державного контролю, понад 327,7 тис. оформлено за принципом «єдиного вікна». Це становить 75,8% від загального обсягу оформлених декларацій.

15:01 25.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь