Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

«Lego-кар’єра»: шість сходинок  для майбутньої професії

«Lego-кар’єра»: шість сходинок для майбутньої професії

З 18 лютого 2019 року в Запорізькій області стартує Місячник профорієнтації, який націлений допомогти молоді у професійному самовизначенні. Фахівці служби зайнятості будуть знайомити молодь з розмаїттям професій, потребами ринку праці, основними кроками правильного вибору професії.

15:50 19.02.2019

Служба зайнятості застосовує досвід Німеччини в організації дуального навчання

Служба зайнятості застосовує досвід Німеччини в організації дуального навчання

В умовах сьогодення можливість отримати якісну професійну освіту є запорукою  успішного працевлаштування. Служба зайнятості надає своїм клієнтам можливість опанувати нові, сучасні та необхідні на ринку праці професії. Задля удосконалення освітньої та професійної підготовкивпроваджуються перспективні форми навчання безробітних.

21:08 06.02.2019

Центр зайнятості інформує

Центр зайнятості інформує

04 лютого 2019 року у Гуляйпільській РФ ЗОЦЗ для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості було проведено семінари«Легальна зайнятість» та «Права споживачів в Україні». Фахівцем служби зайнятості Гайворонським Олексієм спільно з спеціалістом відділу «Гуляйпільського бюро правової допомоги» Бердянського МЦ Самарською Дарією обговорювалися питання легальної та прихованої зайнятості, її переваги і недоліки, відповідальність за порушення трудового законодавства; права людей як споживачів, гарантійні терміни товарів та способи захисту порушених прав.

21:03 06.02.2019

Cемінар "Жінка на ринку праці"

Cемінар "Жінка на ринку праці"

30 січня 2019 року в Гуляпільській районній  філії Запорізького обласного центру зайнятості був проведений семінар "Жінка на ринку праці", в якому взяли участь 20 безробітних. Фахівець центру зайнятості Олексій Гайворонський ознайомив учасників семінару з поняттями гендерної рівності.

20:44 06.02.2019

Стажування на робочому місці – перспектива працевлаштування

Стажування на робочому місці – перспектива працевлаштування

Однією із перспективних і привабливих форм підвищення кваліфікації як для безробітних, так і для роботодавців, є стажування на робочому місці. Для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу в робочій силі кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптування до нових умов та ефективного працевлаштування.

17:01 01.02.2019

ЦЗ Прес реліз

ЦЗ Прес реліз

Якщо потребуєте підтвердження результатів неформального професійного навчання, звертайтесь до служби зайнятості!

15:21 22.01.2019

Професійна мозаїка Запорізької обласної служби зайнятості. Підсумки 2018 року

Професійна мозаїка Запорізької обласної служби зайнятості. Підсумки 2018 року

«Індивідуальний підхід до кожного клієнта: хто шукає роботу та її пропонує – ось головний меседж нашої роботи сьогодні. Ми, як сучасна установа, повинні працювати не тільки з безробітними, а й іншими верствами населення, надавати відвідувачам сервісні послуги, адже успішно вирішена проблема зайнятості реально забезпечить соціальну стабільність у суспільстві», – зазначає очільник Запорізької обласної служби зайнятості Ірина Дуднік.

15:34 17.01.2019

ЦЗ Прес-реліз

ЦЗ Прес-реліз

ТОП-5 досягнень Запорізької служби зайнятості у 2018 році

20:51 15.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь