Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

День фізичної культури і спорту України

День фізичної культури і спорту України

13 вересня 2019 року у КЗ "Верхньотерсянська ЗОШ І - ІІІ ступенів" Воздвижівської сільської ради  відбулися спортивні змагання присвячені святкуванню Дня фізичної культури і спорту в Україні. На початку змагань учнів та колектив школи привітав заступник голови Воздвижівської громади Горпинич П.А., та директор школи Застрожніков В.Л. Змагання відбувались у напруженій боротьбі, переможці були нагороджені грамотами.

15:05 13.09.2019

Новий навчальний рік розпочався

Новий навчальний рік розпочався

День знань  у Воздвижівській громаді пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Урочисті заходи відвідали представники Гуляйпільської РДА, Воздвижівської ОТГ, які у своїх виступах вітали дітей та вчителів з радісним та світлим святом початку нового навчального року.

16:35 02.09.2019

Про проведення серпневого засідання колегії

Про проведення серпневого засідання колегії

29.08.2019  на базі комунального закладу «Верхньотерсянська ЗОШ»  Воздвижівсьеої сільської ради відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму районної державної адміністрації.

15:26 30.08.2019

Свято у Верхньотерсянській сільській бібліотеці

Свято у Верхньотерсянській сільській бібліотеці

21.08.2019 року у Верхньотерсянській сільській бібліотеці відбулося відзначення державного свята Дня Незалежності - вікторина «Велична і свята моя ти Україно!» У заході прийняли активну участь учні 6-8 класів. Розпочали свято ведучі Данилюк Богдана та Погрібна Карина, вірші про Україну розповідали – Данилюк Аня, Івахіна Дарина і Коротун Катерина. Самими активними були при проведенні вікторини та  розгадуванні кросворда – Івахіна Маргарита, Віткова Альона та Купріянова Альона. Цікаво розповідала про народні символи Землянко Яна. Завершився захід колективним виконанням гімну нашої держави.

16:50 21.08.2019

Відбулася перевірка закладів освіти громади

Відбулася перевірка закладів освіти громади

20 серпня 2019 року відбулася перевірка стану готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти Воздвижівської сільської ради до нового 2019/2020 навчального року. Всі навчальні заклади пройшли перевірку до нового навчального року. Незначні зауваження які були виявлені під час перевірки, будуть виправлені у найкоротший термін. Воздвижівська громада висловлює щиру подяку колективам освітніх закладів і всім причетним до проведеної роботи.

16:49 21.08.2019

Новини Верхньотерсянського старостинського округу

Новини Верхньотерсянського старостинського округу

З початку тижня підсобні працівники Воздвижівської громади займалися благоустроєм території - викошено територію сільських кладовищ сел Верхня Терса та Гірке, сільського будинку культури, дитячого майданчика, навколо стадіону. Окрім цього проводилась замінена ламп вуличного освітлення, обрізались гілки які були наближені до проводів. Надано допомогу по косінню бурянів  громадянам похилого віку та інвалідам.  Також ліквідовували наслідки негоди.

14:30 14.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь