Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Травневе підвищення пенсій відбулось у понад 410 тисяч пенсіонерів Запорізької області

Травневе підвищення пенсій відбулось у понад 410 тисяч пенсіонерів Запорізької області

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Запорізькій області для забезпечення індексації пенсій з 1 травня проведено перерахунок пенсій, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році».

17:04 20.05.2020

Інформує Верхньотерсянський СБК

Інформує Верхньотерсянський СБК

Натхненні творчістю коли мрії збуваються. Так сталося, що внаслідок карантину вихованцям Верхньотерсянського СБК не довелося очно відвідати фестивалі-конкурси. Але завдяки переформатування організаторами конкурсів у форму участі-дистанційно дало можливість талановитим дітям не залишитися осторонь, а навпаки прийняти участь у них участь та проявити свої таланти. І ось перші результати. Вокалістка Погрібна Карина стала Лауреатом-III ступеню дистанційного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Біла Ластівка" у м. Харкові де отримала диплом Лауреата та медаль фестивалю. Солістка танцювального колективу Купріянова Люба отримала два призових місця I та II місце з сучасної хореографії та отримала дипломи. Жителі Воздвижівської громади пишаюся вихованками Верхньотерсянського СБК. Приємно, що на території громади є талановиті діти якими можна пишатися. Велика подяка керівнику О.В. Мофі за підготовку переможців. Бажаємо нових перемог!

19:29 19.05.2020

Про недопущення спалювання сухої рослинності

Про недопущення спалювання сухої рослинності

Осінню та ранньою весною населенні пункти потерпають від диму та вогнищ. Спалення сухої рослинності вже стало невід’ємною ознакою цих періодів. Однак мало хто знає, що такі дії заборонені чинним законодавством, оскільки наносять значну шкоду довкіллю.

11:53 18.05.2020

Україна відзначила День пам'яті жертв політичних репресій

Україна відзначила День пам'яті жертв політичних репресій

Неділя, 17 травня 2020 року, є Днем пам'яті жертв політичних репресій - це щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з указом президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму

10:59 18.05.2020

Флешмоб до свята Вишиванки

Флешмоб до свята Вишиванки

Вишиванка - наша національна святиня. Вона символізує зв'язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Тож учасники художньої самодіяльності Воздвижівського СБК прийняли участь у районному флешмобі до свята Вишиванки.

09:47 18.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь