Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Виряджала мати сина у солдати…

Виряджала мати сина у солдати…

24 листопада 2018 року у музейній кімнаті бойової та трудової слави Воздвижівського СБК відбувся захід-проводи в армію « Стають на захист неньки України Воздвижівки достойнії сини». Із фотографій дивляться на нас герої-земляки, солдати сорокових років та захисники АТО, і поглядом своїм благословляють на вірну службу рідній Батьківщині Феленка Радіона, Мордика Владислава, Столзенка Олександра. З вітальним словом до призовників звернувся голова сільської ради Тютюнник В.В. і вручив подарунки. Привітав юнаків і директор ТДВ « Агронива» Новохатько М.М., вручивши грошову допомогу Феленку Радіону – водію господарства. На вірну службу новобранців благословив отець Володимир. Він подарував юнакам іменні іконки та натільні хрестики, які оберігатимуть наших хлопців. Тепле батьківське слово, як ніжний промінь сонця завжди зігріває солдата де б він не був. Як цілющий бальзам ляже на душу щира і чиста материнська сльоза. Від імені батьків з напутнім словом до синів звернулася Столзенко Л.І. Любі матусі пов’язали уквітчані сонцем рушники своїм дітям на щастя, на долю, на довгу дорогу. Дівчата – україночки прикріпили обереги та дали грудочку рідної землі.

16:12 27.11.2018

День памяті Героя

День памяті Героя

19.11.2018 минуло чотири роки СВІТЛОЇ ПАМЯТІ нашому земляку, жителю села Верхня Терса Негеру Івану Івановичу. Загинув в листопаді 2014 року захищаючи рідну землю.

19:11 19.11.2018

За сприяння служби зайнятості протягом січня-жовтня 2018 року 39 тис. осіб знайшли роботу

За сприяння служби зайнятості протягом січня-жовтня 2018 року 39 тис. осіб знайшли роботу

Протягом січня-жовтня 2018 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 55,6 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 4,8% менше минулорічного показника.

13:54 10.11.2018

Детінізація ринку праці є одним з головних завдань на шляху розвитку економіки України та захисту прав людей

Детінізація ринку праці є одним з головних завдань на шляху розвитку економіки України та захисту прав людей

У вересні поточного року  Уряд ухвалив розпорядження „Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення”, яким передбачено проведення Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України, іншими центральними органами виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

15:31 30.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь