Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначили обдаровану молодь громади

Відзначили обдаровану молодь громади

Сьогодні 03 липня 2020 року переможці обласних конкурсів та олімпіади Погрібна Карина, Тилик Данило, Подворко Анастасія були відзначені Воздвижівською громадою грошовими нагородами та подякою за добросовісне відношення до учбового і творчого процесу. Перший заступник голови Воздвижівської громади П.А.Горпинич привітав з перемогами, відзначив, що своїми перемогами на обласному рівні учні школи відстоюють честь громади та множать її престиж.  Петро Андрійович побажав учням нових перемог й здобутків й надалі.

19:12 03.07.2020

Електронна трудова книжка – новий онлайн-сервіс Пенсійного фонду України

Електронна трудова книжка – новий онлайн-сервіс Пенсійного фонду України

На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України запроваджено сервіс, який дозволяє громадянам переглянути відомості про свою трудову діяльність, яка зберігається у Реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. Процес внесення даних про трудовий стаж вже розпочато. Незабаром, за цими персональними даними із реєстру, застрахованій особі може бути призначено пенсію без заяви, автоматично.

14:20 19.06.2020

Благодійна допомога від фонду "Карітас України" та Програми «U-LEAD з Європою»

Благодійна допомога від фонду "Карітас України" та Програми «U-LEAD з Європою»

Воздвижівська громада стала учасником Проекту «Підтримка ОТГ у боротьбі з пандемією COVID-19», який реалізується Міжнародним благодійним фондом «Карітас України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Завдяки неї громада отримала благодійну допомогу у вигляді захисних та санітарно-гігієнічних засобів для медиків Воздвижівської ОТГ. Це медичні захисні маски, костюми біологічного захисту (комбінезони), дезінфікуючі засоби, окуляри захисні, термометр безконтактний інфрачервоний, оглядові рукавички та респіратори. Сьогодні сільський голова В.В.Тютюнник передав засоби індивідуального захисту Верхньотерсянській АЗПСМ.

15:48 11.06.2020

Парад юних талантів

Парад юних талантів

10 червня у  залі КСК «Сучасник» відбулася церемонія нагородження лауреатів премії для обдарованої молоді в номінації «Гордість Гуляйпільського краю». Гордість за молоду творчу еліту розділили разом з педагогами голова районної ради Анатолій КЛЕШНЯ, голова Гуляйпільської РДА Л.С. ГРИШАЄВА, Голова Воздвижівської ОТГ В.В. Тютюнник, голова Гуляйпільської ОТГ С.О.ЯРМАК. Вони вручили нагороди учням - переможцям районних і обласних олімпіад та конкурсів, привітали всіх з перемогами й побажали й подальше творчо працювати, оволодівати знаннями, успішної здачі ЗНО випускникам та щасливих літніх канікулів усім школярам. Воздвижівську громаду представляли учні КЗ "Верхньотерсянської ЗОШ І - ІІІ ступенів" Воздвижівської сільської ради, Тилик Данило (ІІ місце обласна олімпіада з креслення), Подворко Анастасія (ІІІ місце обласний етап МАН, ІІІ місце обласний етап ораторського мистецтва).

14:26 11.06.2020

Насильство в сім’ї. Як захистити себе та родину

Насильство в сім’ї. Як захистити себе та родину

Насильство широко застосовується людьми як засіб досягнення бажаного результату. І воно завжди пов’язано з поняттям свободи: жертву змушують до якоїсь поведінки або до прийняття певних умов, руйнуючи її біологічне чи психічне життя, або ж погрожуючи його зруйнувати.

13:11 27.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь