Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

ДФС розробляє механізм контролю за поставками через поштові та експрес-відправлення

ДФС розробляє механізм контролю за поставками через поштові та експрес-відправлення

На сьогодні ДФС розробляє програмний продукт, за допомогою якого буде здійснюватися контроль за поставками через поштові та експрес-відправлення. Так в інтерв’ю виданню «Деловая столица» в.о. Голови ДФС Мирослав Продан прокоментував підготовку ДФС до введення в дію норми щодо обмеження кількості поштових пересилань, які людина має право отримувати без сплати податків.

14:57 27.04.2018

Вторинні водокористувачі, які отримують воду згідно договору на поставку води, не є платниками рентної плати

Вторинні водокористувачі, які отримують воду згідно договору на поставку води, не є платниками рентної плати

Відповідно до п. 110 Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797 - VII «Про внесення змін до «Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» з 01.01.2018 до п. 255.1 ст. 255 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) внесено зміни в частині визначення кола платників рентної плати за спеціальне використання води, а саме: обов’язок платника з Рентної плати покладено на суб’єктів господарювання, що належать до первинних водокористувачів, які використовують та/або передають вторинним водокористувачам воду, отриману шляхом забору води з водних об’єктів без надання преференцій бюджетним установам, що належать до первинних водокористувачів.

14:51 27.04.2018

За принципом «єдиного вікна» здійснюється 75,8% митних оформлень товарів

За принципом «єдиного вікна» здійснюється 75,8% митних оформлень товарів

Все більшої популярності серед суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності набуває оформлення товарів у митницях ДФС за принципом «єдиного вікна». Так, з 1 лютого 2018 року з 432,4 тис. поданих митних декларацій (станом на 15.04.2018), згідно з якими товари підлягали тим чи іншим видам державного контролю, понад 327,7 тис. оформлено за принципом «єдиного вікна». Це становить 75,8% від загального обсягу оформлених декларацій.

15:01 25.04.2018

Шевченко Тарас наче сонце для нас.

Шевченко Тарас наче сонце для нас.

13 березня до Воздвижівського СБК, а саме у світлицю, на урочистий захід, присвяченому 204 – й річниці від дня народження великого генія, патріота українського народу Тараса Григоровича Шевченка, разом з вихователем та нянею завітали дітлахи з дитячого садочка «Малятко». Учасниками художньої самодіяльності було представлене театралізоване дійство про життя маленького Тарасика. Дітки з зацікавленням слухали вірші про видатного поета. Дуже надіємось, що завдяки цьому заходу, на прикладі Шевченка, ми змогли донести малятам як треба щиро любити та поважати свою Батьківщину.

15:34 02.04.2018

Мати героїня в селі Воздвижівка

Мати героїня в селі Воздвижівка

Зі звуку - сльозинки народжується на світ святе слово « мама » , яке вимовляє дитина . Але цю мить не вловити , як і не вловити того дня , коли вперше над колискою нахилилась мати . Шанування матері – один з найсвятіших обов ` язків людини і неоплатних боргів дітей . А ще людство і держава здавна шанують матерів , котрі народили , виростили та виховали п ’ ятеро та більше дітей .

19:57 10.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь