Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Оголошення

Легалізація праці: на запорізьких роботодавців чекають роз'яснювальні заходи

Найближчим часом контролюючі органи регіону проведуть роз'яснювальні заходи для суб’єктів господарювання, під час яких запорізьким роботодавцям будуть доведені норми законодавства про працю щодо обов’язкового оформлення найманих працівників.

15:42 29.01.2020

Оголошення

Воздвижівська сільська рада запрошує на форум громади з метою обговорення та погодження наміру взяти участь у Проекті УФСІ стосовно необхідності енергоефективної реконструкції Верхньотерсянської АЗПСМ і постачання медичного обладнання.

14:38 21.12.2019

ВІДВІДАЙТЕ ВИСТАВКУ-КОНФЕРЕНЦІЮ «ЗОЛОТЕ ГРОНО УКРАЇНИ 2019»

Інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), а також за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Запорізької обласної державної адміністрації запрошують Вас долучитися до виставки-конференції «Золоте гроно України 2019», яка відбудеться 17-18 серпня 2019 року за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б, виставковий центр «Козак-Палац».

13:32 13.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь