Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Оголошення

Дата: 17.08.2023 08:33
Кількість переглядів: 82

Оголошення

 

 

Кількість пошкоджень житлових будинків у Воздвижівській громаді, на жаль, збільшується. Тому нагадуємо  про реєстрацію пошкоджених та знищених об'єктів нерухомого майна!

 

Головне - попередньо подати заяву про пошкоджене майно  в застосунку Дія. Власники житла можуть самостійно це зробити через смартфон,  державного реєстратора або ж через нотаріуса.

  

Воздвижівська сільська рада  здійснює ЛИШЕ реєстрацію пошкоджених та знищених об’єктів нерухомого майна, відповідно до вимог чинного законодавства, шляхом внесення даних до Реєстру пошкодженого та знищеного майна.

 

Прийом громадян здійснюється   за адресою: с. Верхня Терса,                     вул. Центральна,  70.

 

Особи, які перебувають за кордоном або поза межами Запорізької області можуть надсилати документи на електронну адресу: rpzm.vsr@ukr.net

 

Перелік необхідних документів:

*Паспорт та ідентифікаційний код власника (спадкоємця, правонаступника) майна;

*Документ, що посвідчує право власності на нерухоме майно;

*Технічний паспорт;

*Документ, що посвідчує право власності, користування тощо на земельну ділянку або зазначення кадастрового номеру (за наявності).

 

ВАЖЛИВО!

У разі надсилання документів на електронну адресу: надсилаються скановані копії у форматі PDF, один об’єкт нерухомого майна в одному листі. В темі листа зазначається прізвище ініціали.  назва об’єкта, та населений пункт наприклад: Іванов І.І. житловий будинок, с. Воздвижівка.

 

Власники житлових будинків, які подали інформаційні повідомлення про пошкоджене майно через портал «ДІЯ» на протязі 2022 – 2023 років, прохання надати оригінали документів або сканкопії до Воздвижівської сільської ради (Верхньотерсянський округ) для обробки інформаційних повідомлень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь