Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Оголошення

Шановні жителі громади!

Прошу звернути увагу на конкурс малих бізнес-грантів, які оголосила Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств (в т.ч. на території Бердянського, Приморського, Приазовського, Оріхівського, Гуляйпільського, Якимівського, Більмацького, Мелітопольського та Токмацького районів). Грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів для діяльності в таких секторах:

13:07 02.04.2020

19 лютого - останній день подання декларації з податку на нерухомість на 2020 рік

Оріхівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області нагадує, що платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – юридичні особи самостійно обчислюють суму цього податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають до контролюючого органу за місцезнаходженням об’єкта/об’єктів оподаткування декларацію з податку на нерухоме майно, відмінне, від земельної ділянки за формою, встановленою у порядку, передбаченому ст. 46 ПКУ, з розбивкою річної суми рівними частками поквартально. (Норми визначені пп. 266.7.5 ПКУ)

14:20 07.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь