Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Чи має потребу Запоріжжя в лікарях?

В Україні минає восьмий місяць карантину. І поки навіть невідомо, коли всі продовжать жити у звичному режимі. Зареєстровано велику кількість людей, які  лишились роботи.  Але допомога служби зайнятості у сприянні працевлаштуванню  не зупинялась ні в гостру фазу карантину навесні, ні восени, коли ситуація ускладнилась. Навіть в таких нелегких умовах  продовжується співпраця з роботодавцями з метою укомплектування актуальних вакансій. Так, з початку карантину роботодавцями до служби зайнятості було подано 21,9 тис вакансій, працевлаштовано 19,6 тис. осіб.

17:11 12.11.2020

Карантин – не завада працевлаштуванню

За період карантину з 12.03.2020 року по 28.10.2020 року статус безробітного отримали 28,5 тис. осіб (на 28% більше, ніж за аналогічний період минулого року – 22,3 тис. безробітних).

18:12 05.11.2020

Служба зайнятості пропонує унікальні можливості

Надзвичайно багато змін ввійшли в наше життя з початком карантину, перевівши багато сфер у формат онлайн. Але, незважаючи на встановлення обмежувальних заходів з метою захисту здоров’я  своїх відвідувачів, служба зайнятості продовжує працювати, впроваджуючи використання освітніх платформ для підвищення конкурентоспроможності при працевлаштування.

16:32 29.10.2020

06 жовтня 2020 року в Гуляйпільській районній філії ЗОЦЗ відбувся груповий захід «Круглий стіл»

06 жовтня 2020 року в Гуляйпільській районній філії ЗОЦЗ відбувся груповий захід «Круглий стіл» за участю представників філії  "Гуляйпільський  комбікормовий  завод ТОВ "Сонячне  насіння  плюс" та осіб, які шукають роботу за професією «бухгалтер».  Мета заходу: «Підбір якісних працівників на потребу роботодавця».  Під час зустрічі представники роботодавця мали змогу провести співбесіду з потенціальними працівниками, ознайомити їх з очікуваннями та вимогами підприємства.

09:41 08.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь