Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

22 липня 2021 року в Гуляйпільській районній філії ЗОЦЗ відбувся спільний захід з четвертим відділом Половіського РТЦКтСП

22 липня 2021 року в Гуляйпільській районній філії ЗОЦЗ відбувся спільний захід з четвертим відділом Половіського РТЦКтСП (представники – старшина Ведмідь Геннадій та Колесніков Олександр) та з Бердянським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (представник -  фахівець Самарська Дар’я) на якому безробітних було проінформовано щодо комплектування збройних сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву. Фахівець правової допомоги розповіла про юридичні послуги, які можуть надаватись населенню безкоштовно та відповіла на запитання безробітних.

18:34 23.07.2021

Гуляйпільська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості інформує.

З 01.07.2021 стартує інспекційна кампанія з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності, які мають ризики використання незадекларованої праці та відсутня позитивна динаміка щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками після проведених інформаційних заходів.

16:44 15.07.2021

В Запорізькій області найбільший в Україні рівень укомплектування вакансій

За січень-червень 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 39,6 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 10,3% менше минулорічного показника.

16:55 13.07.2021

Професійне навчання безробітних . Знання не піддаються інфляції

Професійне навчання безробітних є одним з актуальних інструментів зниження рівня безробіття, підвищення якості трудового потенціалу. Його основними цілями є набуття та вдосконалення професійних знань, умінь і навичок безробітних для  забезпечення відповідного рівня професійної кваліфікації та конкурентоспроможності на ринку праці.

22:00 01.07.2021

Навантаження на 1 вакансію у Запоріжжі зменшилось вдвічі

Перед роботодавцями сьогодні постають серйозні виклики: вплив на економіку та суспільство COVID-19, тенденція до збільшення трудової міграції працездатного населення, перш за все, кваліфікованих робітників та фахівців з вищою освітою, дисбалансу між попитом і пропозицією робочої сили, спричиненого негативними демографічними процесами та недосконалістю системи підготовки кадрів та ін. Завдання, що ставить перед собою служба зайнятості в цих умовах: стабільна робота підприємств всіх видів економічної діяльності, кадрове забезпечення роботодавців області, задоволення потреб шукачів роботи, урегулювання дисбалансу між попитом та пропозицією робочої сили. В рамках такої тісної співпраці кількість роботодавців, які користуються послугами центрів зайнятості щороку зростає.

17:13 23.06.2021

Клієнти служби зайнятості для отримання послуг можуть використовувати мобільний застосунок «Дія»

З 23 серпня кожна організація прийматиме цифрові паспорти в Дії. Відтепер вони на рівні закону мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входження в режим без паперів. 

12:40 08.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь