Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

За сприяння служби зайнятості протягом січня-квітня 2021 року 8,2 тис. безробітних знайшли роботу

За січень-квітень 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 35,2 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 3,2% менше минулорічного показника.

08:45 12.05.2021

Що переважає на терезах при працевлаштуванні жінок: досвід роботи або вік?

З точки зору законодавства жінки й чоловіки мають у сфері праці однакові права. Однак, жінки через складні і різноманітні соціальні функції, навантаження, які зумовлені материнством, об’єктивно є категорією, менш конкурентоспроможною на ринку праці. Попит на жіночу робочу силу значно нижчий в порівнянні з чоловіками.

08:15 28.04.2021

Стажування на робочому місці – перспектива працевлаштування

Однією із перспективних і привабливих форм підвищення кваліфікації як для безробітних, так і для роботодавців, є стажування на робочому місці. Для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу в робочій силі кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптування до нових умов та ефективного працевлаштування. Якщо безробітний не має достатніх професійних навиків або досвіду, служба зайнятості організовує його стажування безпосередньо на підприємстві.

10:29 22.04.2021

Центр зайнятості Екскурсія

Кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Ця народна мудрість знаходить своє підкріплення, практично, в усіх сферах людського буття. І ми самі часто переконуємося в тому, що побачене справляє на нас більше враження і надовго залишається в пам’яті, аніж те, про що ми лише почули.

16:42 10.04.2021

На вакансії з якою заробітною платою можуть розраховувати безробітні у центрі зайнятості?

Наразі ринок праці доволі мобільний. Попит роботодавців залежить від економічної ситуації в країні в цілому, від розвитку окремо взятого підприємства, від сезонності та ще багатьох факторів. Але все частіше роботодавець шукає «універсального» робітника, здатного виконувати декілька функцій, здатного навчатись та готового до змін. І чим більше працівник має професійних навичок, тим більшу заробітну плату готовий надати роботодавець.

10:47 07.04.2021

Жінка та робота. Консультуємо. Допомагаємо.

Шановні жінки, вибір місця роботи є одним з найважливіших рішень у житті кожної людини. Сьогодні зусилля держави спрямовані на поліпшення становища жінок на ринку праці та їх соціальний захист.

09:37 31.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь