Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

ТОП 5 нюансів оформлення трудових відносин

Найперше питання, з яким стикається кожен роботодавець, є порядок оформлення трудових відносин. Перехід до електронного обліку трудової діяльності є приводом нагадати про основні складові процесу прийняття працівників на роботу. Як відомо, порушення вимог законодавства про працю передбачає юридичну відповідальність роботодавця (ст. 41 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 172 Кримінального кодексу України, ст. 265 Кодексу законів про працю України). Розглянемо, які основні вимоги встановлює трудове законодавство в цьому плані.

18:15 25.11.2021

Відповідаємо на запитання Як не потрапити у трудову пастку із «стажуванням»?

Працедавці іноді зловживають довірою потенційних працівників, підмінюючи термін «випробувальний термін» безоплатним стажуванням задля визначення їхнього рівня кваліфікації або ж тестування знань та умінь. То що ж таке стажування, і коли його слід застосовувати на практиці?

14:13 19.11.2021

Звертаємо увагу на освіту за дуальною формою навчання Навчатись ніколи не пізно! Тим паче, коли існує така унікальна можливість для роботодавців та безробітних.

Дуальна освіта - вид професійного навчання, при якому поєднується навчання громадян у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації.

14:01 09.11.2021

Яких фахівців шукають роботодавці

Станом на 1 жовтня 2021 року кількість вакансій, заявлених роботодавцями до служби зайнятості Запорізької області становила 1720 одиниць.

14:34 27.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь