Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Новини

В Запорізькій області після участі у громадських роботах кожен другий знаходить постійну зайнятість

Державна служба зайнятості широко застосовує у своїй діяльності активні заходи сприяння зайнятості, однією з них, відповідно до Закону України «Про зайнятість населення», є залучення незайнятого населення до участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

16:13 14.03.2019

Гуляйпільська районна філія Запорізького ОЦЗ постійно співпрацює з органами місцевого самоврядування

Гуляйпільська районна філія Запорізького ОЦЗ постійно співпрацює з органами місцевого самоврядування. Один із напрямків роботи – організація та проведення громадських робіт. Адже, саме громадські роботи є засобом реалізації політики зайнятості населення, саме вони можуть зняти соціальну напругу на ринку праці (хоча і тимчасово) та забезпечити трудову адаптацію безробітних і бути для них джерелом доходу.

15:40 28.02.2019

В Гуляйпільській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулася зустріч фахівця центру зайнятості з бухгалтером фермерського господарства «Надія»

Взаємодія з роботодавцями є однією з основних функцій служби зайнятості. Наша робота будується насамперед так, щоб роботодавці  усвідомили свою важливу роль в питаннях зайнятості населення - створенні робочих місць, і як наслідок, збільшення зайнятості населення.

15:38 28.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь