Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ГЕНДЕРНО-ЧУТЛИВІ ПОКАЗНИКИ МОНІТОРИНГУ ТА ОЦІНКИ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ. ГЕНДЕРНИЙ ПРОФІЛЬ

Дата: 08.09.2020 15:17
Кількість переглядів: 215

3 вересня 2020 року відбувся третій тренінг проєкту «Інститут гендерних уповноважених як механізм розвитку соціально орієнтованої громади», ініційований громадською організацією «Всеукраїнська Демократична Дія», за темою «Гендерно-чутливі показники моніторингу та оцінки діяльності громади. Гендерний профіль».

Учасники та учасниці тренінгу активно брали участь в обговореннях та дискусіях щодо формування гендерно-чутливих показників та гендерно дезагрегованих даних в громадах.

Для застосування теоретичних знань проведені практичні вправи: «Що, як, коли і для чого ми вимірюємо/ моніторимо / оцінюємо в своїх громадах?»; «Які гендерно-чутливі показники ми покладемо собі в кишеню і чому?»; «Ми моделюємо гендерно-чутливі показники до секторальних політик ОТГ» (тренерка Дмитрук Наталя).

Результат зустрічі порадував, так як відбулись основні задуми щодо входження в інформаційне поле гендерно орієнтованого середовища.

Захід відбувався за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримало спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проєкт ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь