Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Мати героїня в селі Воздвижівка

Дата: 10.02.2018 19:57
Кількість переглядів: 617

Фото без описуЗі звуку - сльозинки народжується на світ святе слово « мама » , яке вимовляє дитина . Але цю мить не вловити , як і не вловити того дня , коли вперше над колискою нахилилась мати . Шанування матері – один з найсвятіших обов ` язків людини і неоплатних боргів дітей . А ще людство і держава здавна шанують матерів , котрі народили , виростили та виховали п ’ ятеро та більше дітей .

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України за материнську самовідданість , зразкове виховання дітей , забезпечення умов для всебічного їх розвитку , почесне звання « Мати героїня » присвоєно працівниці тваринницької ферми № 3 с . Воздвижівки Хомич Людмилі Іванівній 1979 року народження .

З почесним званням її привітав директор ТДВ « Агронива » Новохатько М . М ., який розповів про життєвий шлях Людмили . Про її самовідданість , наполегливість та сумлінну працю . Людмила Іванівна понад 20 – ти років працює в товаристві ТДВ « Агронива » . Виховала п ’ ятеро дітей . Двоє старших синів Василь та Іван пішли материнським шляхом , також працюють в товаристві . Троє молодших – Едуард , Євгеній та Олександра навчаються в Воздвижівській ЗОШ . Нещодавно Людмила стала бабусею . За відданість праці та гарне виховання дітей   Микола Миколайович привітав жінку букетом квітів та грошовою премією . До щирих побажань приєднався керівник ферми Наумчук С . О . та весь дружній колектив .

Шановна , Людмила Іванівна ! Бажаємо , вам , доброго здоров ’ я , сімейного тепла , злагоди та миру . Хай не міліє криниця вашої доброти !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь