Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ЗАВЕРШИЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ КОМАНД НА УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Дата: 02.02.2024 16:53
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

В Запорізькій області завершилася реєстрація для участі у проєкті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Діти активно готуються до змагань, аби довести свою першість спочатку на обласному, а потім й на загальнонаціональному рівні. Очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко разом з амбасадоркою програми в Запорізькій області Оленою Аксьоновою відвідав тренування команд, які проходять на базі одного з освітніх закладів. Учні візьмуть участь у змаганнях одразу в декількох видах спорту, зокрема баскетболі, волейболі та футзалі. 

  • Юні спортсмени вже підготували логотипи команд та готові демонструвати свої навички та таланти. Змагання між школами Запорізького краю розпочнуться вже 5 лютого. Наші хлопці та дівчата неймовірно талановиті та будуть викладатись на повну.  Разом переможемо! - наголосив Юрій Малашко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь