Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ЮРІЙ МАЛАШКО: “ВІД ЛОГІСТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬКОВИХ ЗАЛЕЖИТЬ НАША ПЕРЕМОГА”

Дата: 25.10.2023 09:17
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Очільник ЗОВА Юрій Малашко відвідав ділянку дороги, яку наразі ремонтують. Відновлення триває вже понад тиждень, а завершити фахівці планують до кінця місяця. Роботу було відновлено на прохання захисників.

  • Незалежність виборюється не лише на фронті, але й у тилу. А від логістичного забезпечення військових та оперативного доправлення поранених з поля бою залежить наша Перемога. Довжина ділянки дороги, що відновлюється, складає 7 кілометрів, а фінансування здійснюється з Дорожнього фонду, - розповів Юрій Малашко.

Як зазначив підрядник, відновлення планувалось розпочати ще в 2000 році. На сьогодні значну частину роботи вже виконано. Очільник обласної військової адміністрації підкреслив, що це об’єкт обласного значення, який допоможе налагодити сполучення між 9 населеними пунктами та обласним центром. Крім цього, підрядник сплачує податки до бюджету однієї з громад Запорізького району.

  • Наразі ми часто чуємо обурення громадян України щодо витрачання владою коштів на ремонт доріг. Однак, запитайте у військових водіїв, як швидко доставити боєприпаси на передову. Запитайте у родичів померлого побратима, чому його не встигли довезти до шпиталю. На мою думку, стан прифронтових доріг - питання дуже важливе і підходити до нього необхідно з огляду на військову доцільність, - наголосив офіцер 55-ої окремої артилерійської бригади “Запорізька Січ”.

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь