Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

НА ЗАПОРІЖЖІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАФІКСУВАЛИ 122 ВОРОЖИХ УДАРИ

Дата: 01.05.2023 16:28
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

російські загарбники поцілили по житловій та цивільній інфраструктурі Пологівського та Василівського районів, пошкодили територію кладовища. Ніхто з мирних жителів не постраждав.

військові держави-агресора продовжують обстрілювати територію Запорізької області з реактивних систем залпового вогню та артилерії, завдавати ударів із авіації, використовувати безпілотники.

Під вогнем окупантів опинилися Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Преображенка, Полтавка, Новояковлівка, Новоандріївка, Новоданилівка, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Ольгівське, Чарівне, Малинівка, Білогір’я, Затишшя, Староукраїнка, Привільне, Темирівка, Червоне, Щербаки, Кам’янське.

Вкотре найбільших уражень зазнали населені пункти Пологівщини. Внаслідок авіаудару по Оріхову пошкоджено територію підприємства та довколишні будинки.

Також росіяни обстріляли з авіації Преображенку. Ворожий снаряд розірвався неподалік кладовища, внаслідок чого пошкоджено близько десяти надгробних пам’ятників.

Також поліцейські зафіксували руйнування складських приміщень на території фермерського господарства та декілька пошкоджених домоволодінь.

Скоєні військовими рф злочини задокументовано правоохоронцями в рамках ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. За кожним фактом збройної агресії відкриті кримінальні провадження.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь