Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ КОМАНДНОГО ПУНКТУ ОУВ «ЗАПОРІЖЖЯ» Й ПРОВІВ НАРАДУ ЩОДО СИТУАЦІЇ В ОБЛАСТІ

Дата: 27.03.2023 20:00
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою командного пункту оперативного угруповання військ «Запоріжжя».

Глава держави вручив ордени та медалі працівникам Служби безпеки України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Дякую вам за захист нашої держави, всіх нас. За захист наших домівок, територіальної цілісності й життя в Україні. Бажаю вам міцного здоров'я. Бажаю великої перемоги, і вона обов'язково буде», – сказав Володимир Зеленський.

Під головуванням Президента відбулася нарада з військовим командуванням і керівниками правоохоронних органів Запорізької області.

Начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко поінформував Володимира Зеленського про соціально-економічну ситуацію в регіоні та забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб.

Командувач ОУВ «Запоріжжя», генерал-майор Сергій Літвінов доповів про оперативну обстановку й готовність військових частин і підрозділів до виконання завдань за призначенням.

Володимир Зеленський також заслухав інформацію від керівництва Служби безпеки та Національної поліції в області.

 

За матеріалами Офісу Президента України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь