Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ЮРІЙ МАЛАШКО: «ВЛАДА ВІДКРИТА ТА ГОТОВА ДО СПІВПРАЦІ, АБИ ЕФЕКТИВНО БОРОТИСЯ З ВОРОЖОЮ ПРОПАГАНДОЮ»

Дата: 07.03.2023 13:13
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко зустрівся з головою Національної спілки журналістів України Сергієм Томіленко, який перебував з робочою поїздкою у нашому регіоні. До зустрічі долучилися керівниця апарату ЗОДА Зінаїда Бойко, директор Департаменту культури та інформаційної політики ЗОДА Владислав Мороко, голова Запорізької обласної організації Спілки журналістів України Наталія Кузьменко, відповідальний секретар Запорізької обласної організації Спілки журналістів України Валентина Манжура, начальниця відділу зв’язків зі ЗМІ ГУ ДСНС Запорізької області Юлія Баришева, директорка телеканалу “МТМ” Ірина Полієктова.

Сергій Томіленко наголосив на важливості надходження правдивої та оперативної інформації на прифронтові й деокуповані території.

«Важливу роль у донесенні інформації до місцевих жителів відіграють місцеві друковані медіа. Найближчим часом за сприяння НСЖУ буде надруковано газету «Трудова слава» з міста Оріхів», – сказав Сергій Томіленко.

Як зазначив очільник Запорізької ОВА, війна триває не лише на полі бою, а й в інформаційному просторі.

«Робота журналістів надзвичайно важлива у боротьбі з ворогом. Загарбник запустив свою інформаційну машину ще до 2014 року. Українські медійники роблять свою справу заради нашої спільної перемоги. На жаль, у нас близько 70% території тимчасово захоплені, а люди, які знаходяться в окупації не мають можливості отримувати правдиву інформацію. Крім того, широке висвітлення наслідків російського терору допоможе міжнародним партнерам побачити справжнє обличчя війни. Ворог веде боротьбу не з військовими, а з цивільними. Це геноцид українського народу. Влада відкрита та готова до співпраці, аби ефективно боротися з ворожою пропагандою», - наголосив Юрій Малашко.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь