Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

НА ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ ГУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ ЗА 2022 ТА ВИЗНАЧИЛИ ЗАВДАННЯ НА 2023 РІК

Дата: 14.02.2023 09:02
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Під головуванням начальниці Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області відбулось розширене засідання колегії, в якому взяли участь керівник апарату обласної військової адміністрації Зінаїда Бойко, соціальні партнери Головного управління.

Підбиваючи підсумки роботи у 2022 році, начальник Головного управління Світлана Жмурко відмітила, що протягом минулого року в регіоні на виплату пенсій 500 тис. пенсіонерів спрямовано понад 28,2 млрд грн. У 2022  році призначено понад  22,4 тис. нових пенсій, встановлено 123 пенсії за особливі заслуги перед Україною. Проведено 24,3 тис. індивідуальних та 24 масових автоматичних перерахунків пенсій відповідно до прийнятих нормативно-правових актів. Після проведених перерахунків середній розмір пенсій в області станом на 1 січня 2023 року склав 4774 грн, що на 14 % більше, ніж на 1 січня 2022 року.

Спеціалістами сервісних центрів у минулому році під час прийому громадян у залах обслуговування та на віддалених робочих місцях надано 298,7 тис. пенсійних послуг. Продовжувалась робота щодо дистанційного обслуговування громадян через вебпортал Пенсійного фонду України. З початку 2022 року за наданням послуг звернулося майже 13 тис. осіб.

Соціальний партнер Головного управління, член колегії, голова Запорізької обласної федерації роботодавців Олександр Головко у своєму виступі також відмітив позитивні наслідки спільної роботи, висловив впевненість, що у 2023 році усі поставлені завдання будуть успішно виконані та побажав колективу Фонду в області сил, витримки та натхнення у їх найважливішій праці.  

Керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко відмітила позитивну динаміку спільної роботи обласної адміністрації та Головного управління щодо погашення заборгованості підприємств перед Пенсійним фондом, результативність роботи фахівців Фонду по наданню консультацій та роз’яснень з питань пенсійного законодавства переселенцям в гуманітарних ХАБах.

 

Зокрема, за сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм посадовиця відзначила кращих представників професії. Подяки голови Запорізької обласної військової адміністрації отримали: головний спеціаліст відділу призначення пенсій управління пенсійного забезпечення - Юлія Балабанова, головний спеціаліст - системотехнік відділу адміністрування інформаційних систем управління інформаційних систем та електронних реєстрів - Оксана Бокарьова,  головний спеціаліст відділу опрацювання документації №1 управління з питань виплат Вікторія Тимошенко.



За матеріалами ГУ Пенсійного фонду України в Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь