Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ГВАРДІЯ НАСТУПУ: ДОЛУЧАЙСЯ ДО БРИГАДИ НГУ “АЗОВ”

Дата: 07.02.2023 13:26
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. 

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Азов”. Легендарний підрозділ, який під час російського вторгнення в Україну 2022 року став осередком оборони міста Маріуполь і надалі героїчно утримував комбінат "Азовсталь".

«Азов» звільняв Маріуполь у червні 2014 року, брав участь в боях під Іловайськом, обороняв Маріуполь з кінця серпня 2014 року, здійснював наступ на Широкине у лютому 2015 року, виконував завдання в районі проведення АТО (пізніше ООС). Силами підрозділу проведено успішну Павлопіль-Широкінську операцію у 2015 році, виконано низку успішних бойових завдань у районі Світлодарської дуги.

Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:

  • Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27

  • Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь