Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Звіт перед громадою. Начальник сектору взаємодії з громадами. Поліцейський офіцер громади Гринь Євген Миколайович

Дата: 30.12.2022 08:28
Кількість переглядів: 171

     

Я начальник сектору взаємодії з громадами Пологівського районного відділу поліції головного управління національної поліції в Запорізькій області, офіцер Воздвижіської ОТГ хочу прозвітувати перед громадою за проведену роботу в 2022 році.

      На території Воздвижівської ОТГ на даний момент проживє близько 1700 осіб. За період року було відреаговано на 125 викликів за лінією 102 та розглянуто 109 матеріалів. Перевірено 24 особи які вчиняють домашнє насильсто, на обліку знаходиться 6 осіб які вчиняють домашнє насильство за якими ведеться постійний контроль також було винесено 2 тимчасово заборонних приписи. Проводилась профілактика в навчальних закладах. Перевірено 82 власника вогнепальної зброї та з кожним проведено бесіду щодо правил поводження зі зброєю. Здійсннено 62 заходи щодо недопущення вчинення незаконного випилу зелених насаджень на території громади, та 15 заходів було спрямовано на виявлення незаконного полювання та зайняття рибним, звіриним іншим водним добувним промислом.

      З першого дня повномаштабної агресії рф продовжую нести службу на території Воздвижівської ТГ Пологівського району Запорізької області, в умовах ведення активних бойових дій та щоденних обстрілів ворога. Налагоджена комунікація з ЗСУ та працівникам СБУ, ГУР МО України, надавалась та надається допомога в роз’ясненні специфіки місцевості громади та інформування про переміщення ворожої техніки. Щоденно здійснюються стабілізаційні заходи щодо виявлення осіб, котрі можуть співпрацювати з країною-агресором. Спільно з головою Воздвижівської громади було здійснено надання більше 18 000 пакунків гуманітарної допомоги мешканцям громади серед яких продукти харчування, гігієни, теплі дорослі та дитячі речі. Особиливий контроль приділяє  в постійному відвідуванні багатодітних родин, осіб похилого віку, та громадян з обмеженими можливостями, котрім за сприяння голови громади надається допомога у вигляді пакунків з продуктами, речами, а також опалювальними матеріалами (дрова, брикети) на зимовий період. Супроводження колон з громадянами, котрі евакуйовуються до м. Запоріжжя. Здійснено евакуацію 43 громадян до м. Запоріжжя, які в результаті обстрілів втратили житло та змогу на отримання харчування. Вказаним громадянам було організовано надання прихистку. Щотижнево здійснює поїздки до м. Запоріжжя для закупівлі медикаментів на вимогу громадян, особливо пенсіонерів.  Здійснює рейди з виявлення незаконного продажу спиртних напоїв як громадянам так і військовослужбовцям. Робота спрямована на потреби громадян Воздвижівської громади, яка опинилась в зоні активних бойових дій, та забезпечення на місці  законності і правопорядку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь