Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

РАЙОННА ВЛАДА ЗАКЛИКАЄ МЕШКАНЦІВ ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ВИЇХАТИ З НЕБЕЗПЕЧНИХ ТЕРИТОРІЙ

Дата: 27.10.2022 09:31
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Через активні бойові дії, які відбуваються на території Пологівського району влада закликає людей терміново виїздити у більш спокійні та безпечні місця України. Так, наприклад, місто Оріхів внаслідок ворожих ракетних обстрілів зруйноване майже на 70%, в деяких населених пунктах району наразі залишається близько 20% жителів.

  • Ситуація дуже небезпечна, люди вимушені майже весь час переховуватись у підвалах під час обстрілів. Крім цього, через постійні ракетні удари у місті пошкоджена електромережа, також можуть виникнути проблеми під час проведення опалювального сезону. Тому ми закликаємо людей якомога швидше виїхати на більш безпечні території, - зауважив очільник Пологівської районної військової адміністрації Артур Крупський.

Ті, хто досі залишається у зоні ведення активних бойових дій мають можливість виїхати на спеціальних евакуаційних автобусах або на власному транспорті. Організацією виїзду та розробкою плану опікуються керівники територіальних громад, а із записами людей на евакуацію допомагають місцеві волонтери. 

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь