Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ОЛЕКСАНДР СТАРУХ ПРО ОПЕРАТИВНУ СИТУАЦІЮ В РЕГІОНІ

Дата: 08.10.2022 15:20
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Про обстріли цивільної інфраструктури Запоріжжя та наслідки бойових дій в регіоні розповів начальник Запорізької ОВА в етері проєкту “FREEДОМ".

Про наслідки обстрілів останніх днів Олександр Старух повідомив у своєму телеграм-каналі (https://t.me/starukhofficial/3958):

"Рашисти відсвяткували день народження свого кривавого диктатора сотнями запущених снарядів у мирні міста і села на лінії розмежування та по обласному центру, тобто смертями наших земляків.

Ударами по багатоповерхівках вони забрали життя 17 запоріжців, серед них одна дитина. Поранення отримали 16 людей, у тому числі троє маленьких діток.

Наступного дня при влучанні ракети у спальному районі поранення отримала одна людина, а при обстрілі села під Запоріжжям загинула одна людина, ще четверо зазнали поранень, у тому числі дитина віком рік та два місяці.

На жаль, ми маємо ще одну жертву терористичного обстрілу пропускного пункту за місто - сьогодні у лікарні помер ще один постраждалий.

Жителі Запорізької територіальної громади, які залишаються без домівки, або потребують допомоги можуть звернутися до Запорізької міської ради, на базі якої створено штаб допомоги для усіх жителів громади."

Детальніше у відео: https://www.youtube.com/watch?v=dEK2FVhIFfk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь