Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

СИТУАЦІЯ ЩОДО РОСІИСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ СТАНОМ НА 11.04.2022 РОКУ (08:00) - #ЗСУ, 47 ДОБА

Дата: 11.04.2022 09:10
Кількість переглядів: 512

Обстановка у Запорізькій області  – без істотних змін.

Станом на вечір 10 квітня 2022 року та ранок 11 квітня 2022 року підрозділи Сил оборони Запорізького краю знищили 17 окупантів, 1 танк, 4 бойові броньовані машини, 5 автомобілів, а 5 окупантів поранили. 

Поблизу Гуляйполя ворог наніс удар авіаційною ракетою Х-29 класу «повітря-земля», яка призначена для знищення залізобетонних споруд, мостів, посадкових смуг та кораблів. 
Чернігівська громада перебуває в окупації. Тут  почався політичний тиск на службовців, волонтерів, тих хто відмовився співпрацювати з окупаційною владою. З кожним з них, окупаційна адміністрація проводила бесіду. Чинний  голова Чернігівської селищної ради відмовився співпрацювати з окупаційною владою та виїхав з смт Чернігівка. Окупанти розшукують воїнів АТО/ООС.

Також окупанти продовжують мародерерити по всій тимчасово окупованій території області, а награбоване  везуть у напрямку тимчасово окупованого Криму. За інформацією з Чернігівської громади, окупанти вивозять майно  з хат, ночують у будинках місцевих мешканців. Багато цивільних через те вимушені виїхати до Запоріжжя.
Зберігаимо спокіи і тримаємо оборону, витісняючи ворожі війська на окремих напрямках у Запорізькій області.

 

Підтримуємо наших захисників та захисниць. Разом переможемо! Слава Украіні!

 

 

Речник ЗОВА, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь