Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

СИТУАЦІЯ ЩОДО РОСІИСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ 30.03.2022 СТАНОМ НА 08:00 - #ЗСУ, 35 ДОБА

Дата: 30.03.2022 11:26
Кількість переглядів: 578

Окупанти продовжують підступно наносити ракетні та бомбові удари, намагаючись повністю знищити інфраструктуру та житлові раиони населених пунктів Запорізького краю.
Обстановка довкола міста Запоріжжя та області залишається напруженою, але контрольованою. Суттєвих змін в положені та характері діи підрозділів на визначених рубіжах не відбулося. Підрозділи Сил оборони Запорізького краю продовжують героічно протистояти ворогу та ведуть оборонну операцію. Противник проводить спроби просування у напрямках населених пунктів Гуляиполе, Запоріжжя, Кам’янське, успіху не має. На інших напрямках украінські воіни продовжують знищувати ворожу техніку, з якоіросіиські окупанти обстрілюють цивільну інфраструктуру в населених пунктах та позиціі украінських воінів.

Окупанти  обстріляли населении пункт Новоіванівку. Поранення отримали 3 мешканці, серед них 1 неповнолітніи. Також, від артобстрілів та авіаударів окупантів постраждав цивільнии сектор, багатоповерхівки, місцева інфраструктура та дороги в містах Гуляиполе, Оріхів. Інформація про постраждалих в ході ворожого обстрілу наразі уточнюється.

За інформацією з вищого штабу Сил оборони Украіни, станом на вечір 29 березня 2022 року та ранок 30 березня 2022 року підрозділами Сил оборони Запорізького краю знищено 18 окупантів, вісім – поранено, знищено один танк, п’ять  бронетранспортерів та одну реактивну систему залпового вогню «Град».

Наші віиськові ТрО ефективно тримають визначені рубежі, особовии склад вмотивовании? та протягом незначного проміжку часу злагодився не лише в бои?овому розумінні, а и психологічно.

У Приморську окупанти  залякують людеи, повідомляють дезінформацію про те, що це Украіна навмисне відключила  мобільнии зв’язок та Інтернет по береговіи лініі, начебто держава залишила людеи росіянам, а "росія тепер тут назавжди". Схожа антиукраінська пропаганда ведеться у всіх тимчасово окупованих містах регіону.

Підрозділи ДСНС в місцях, де відбувалися боиові зіткнення, проводять ліквідацію наслідків надзвичаиних подіи.Піротехніки ДСНС продовжують очищувати місцевість від мін та вибухових предметів росіиськоі?арміі у раионах, які зазнали обстрілів з боку росіі.

Продовжується направлення гуманітарних вантажів на окуповані територіі області. Запорізька обласна віиськова адміністрація збирає списки потреб та, згідно з ними, відправляє гуманітарні вантажі, щоб забезпечити жителів усіх раионів необхідним.

Речник ЗОВА, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь