Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

СИТУАЦІЯ ЩОДО РОСІИСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ 26.03.2022 СТАНОМ НА 08:00 - ЗСУ, 31 ДОБА

Дата: 26.03.2022 10:45
Кількість переглядів: 613

Розпочалася тридцять перша доба героічного протистояння Украінського народу росіиському вторгненню. Угруповання Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжує ведення оборонноі? операціі?.

Протягом цієі ночі і ранку було успішно відбито атаки ворога - наші воі?ни завдають суттєвих втрат росіи?ським окупантам і противник продовжує втрачати живу силу та техніку.

Підрозділи ДСНС Запорізькоі? області перебувають у підвищеніи готовності. Тож на територіях, де тривають боі, після закінчення артобстрілів залучаються  до ліквідаціі наслідків надзвичаи?них подіи.

За наявною інформацією з тимчасово окупованого Бердянська, з понеділка, 28 березня, припиняють свою діяльність низка банківських установ: “Альфабанк”, “Ощадбанк”, “Аваль”. Також повідомляється, що поки працюватимуть: “ПриватБанк” (субота та неділя вихіднии?), “А-банк”, “ТАС банк”, “Укргазбанк”.

Міськвиконком Бердянська підтримує роботу комунальних та обслуговуючих сферу ЖКГ підприємств, але місто продовжує залишатися без газопостачання, через що збільшилося навантаження на електромережі і щодня трапляються аваріі?.

Сьогодні воіни-нацгвардіиці відзначають своє професіи?не свято – День Національноі гвардіі Украіни! Керівництво Запорізькоі обласноі віиськовоі адміністраціі вітає весь особовии склад  та ветеранів НГУ Запорізькоі області та всієі Украіни. 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, залізного терпіння і хороброго духу в боротьбі з росіиськими окупантами!  Дякуємо за службу украінському народові.

Слава Украіні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь