Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

За судовими рішеннями у податкових спорах до бюджету надійде понад два мільярда гривень

Дата: 28.01.2022 08:35
Кількість переглядів: 175

 

Фото без опису

У минулому році суди різних інстанцій розглянули 1834 справи між запорізькими платниками та податковою службою регіону на загальну суму 2 мільярди 289 мільйонів гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

На користь податкових органів винесено 1560 рішень на суму 2 мільярди 16 мільйонів гривень, що склало 85 відсотків від кількості справ та 88 відсотків – від сум. Суб'єкти господарювання виграли 274 справи на 273 мільйони гривень.

За позовами до органів ДПС про визнання нечинними податкових повідомлень-рішень позицію фахівців податкової суди підтримали у 253 справах на суму 413 мільйонів гривень, правоту платників доведено у 98 випадках на суму 106 мільйонів гривень.

У справах за позовами податкової служби до суб'єктів господарювання судді винесли 1153 рішення на користь держави із загальною сумою 1 мільярд 537 мільйонів гривень, платники виграли 16 справ на суму 12,7 мільйона гривень.

Крім того, за порушеними справами про банкрутство до бюджетів надійшло 58 мільйонів гривень, у результаті стягнення заборгованості – майже 45 мільйонів гривень, за справами про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень – понад 22 мільйони гривень.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь