Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ЗНО 2022

Дата: 26.01.2022 17:58
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Наказом Міністерства освіти і науки України від 2 листопада 2021 року № 1166 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року.

Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 1 лютого до 9 березня 2022 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 1 березня 2022 року. До 29 квітня 2022 року для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

 

Тестування основної сесії ЗНО-2022 відбудуться за таким графіком:

фізика

 

 

23 травня

хімія

26 травня

українська мова, українська мова і література

31 травня

 

31 травня

математика, математика (завдання рівня стандарту)

31 травня

 

3 червня

іспанська мова, німецька мова, французька мови

6 червня

англійська мова

7 червня

історія України

10 червня

географія

14 червня

біологія

17 червня

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 30 червня 2022 року.

Фото без опису

Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників. 

У 2022 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться:

  • 19 березня з української мови, української мови і літератури;

  • 26 березня з історії України, з математики, з математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

   У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

    Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщено інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодомрезультати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

19 – 21 березня з української мови, української мови і літератури;

26 – 28 березня з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту),  біологіїгеографії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Результати тестування з української мови, української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.

Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНОРезультати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь