Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ОНОВЛЕНИЙ ДИТСАДОК “СОНЕЧКО” ПРИЙМАЄ НОВИХ ВИХОВАНЦІВ

Дата: 10.09.2021 09:41
Кількість переглядів: 888

Дошкільний навчальний заклад капітально відремонтували в рамках програми Президента України “Велике будівництво” та у співпраці з Європейським інвестиційним банком.

Ясла-садок «Сонечко» - двокорпусний заклад, розрахований на 280 осіб, і є одним із 9 садочків Гуляйпільської міської територіальної громади. Він розташований у мікрорайоні багатоповерхової забудови міста.

Завдяки реконструкції дитсадок значно збільшив свою потужність і відтепер може приймати на 20 вихованців більше. Також це дало змогу додати ще 5 нових робочих місць.

Участь у програмі “Велике будівництво” дозволила створити для дітей доступний і комфортний простір. У ході реалізації проєкту з реконструкції будівельники утеплили зовнішні стіни та покрівлю, замінили старі вхідні двері та вікна на енергозберігаючі, оновили систему освітлення та вентиляції. Усе старе технологічне обладнання замінено на енергозберігаюче.

Для дітлахів з особливими освітніми потребами додатково збудовано пандуси, а на базі закладу функціонує інклюзивно-ресурсний центр.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістюФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь