Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Запорізькі роботодавці сплатили майже сім мільярдів гривень єдиного внеску

Дата: 04.09.2021 12:45
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

У січні-серпні запорізькі компанії і підприємці спрямували до пенсійного і соціальних фондів 6 мільярдів 953 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, суб'єкти господарювання збільшили сплату до показників аналогічного періоду минулого року на 1 мільярд 155 мільйонів або на 20 відсотків. Лише у серпні вони перерахували більше 836 мільйонів гривень.

Всього станом на початок серпня єдиний внесок в регіоні сплачують 171468 суб'єктів господарювання, з яких 53952 – це юридичні особи та 117516 – фізичні особи-підприємці.

Нагадаємо, у січні-листопаді цього року мінімальний страховий внесок складає 1320 гривень, у грудні – 1430 гривень. Максимальна база для нарахування єдиного внеску становить у січні-листопаді 90 тисяч гривень, у грудні – 97 500 гривень.

Базова ставка єдиного внеску дорівнює 22 відсоткам.

Більше інформації про єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування – на вебпорталі Державної податкової служби України за лінком: https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/ediniy-vnesok-na-zagalnoobovyazkove-/.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь