Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Про результати огляду готовності закладів освіти до початку нового 2021-2022 навчального року

Дата: 26.08.2021 08:44
Кількість переглядів: 828

З метою своєчасної якісної підготовки та організації початку 2021/2022 навчального року та визначення реального стану готовності закладів загальної середньої та дошкільної освіти до роботи в новому 2021/2022 навчальному році на виконання розпорядження сільського голови від 30.07.2021 157 за графіком 18 серпня 2021 року проведено комісійні обїзди 4-х закладів загальної середньої освіти та 3-х дитячих садків  Воздвижівської СТГ. 

До членів комісії було включено голову сільської ради (Тютюнник В.В.), заступника сільського голови (Горпинич П.А.), головногоспеціаліста відділу освіти сільської ради (Миколаєнко Л.В.), а також фахівців управління Держпродспоживслужби та управління ДСНС. 

Комісія провела огляди кімнат та навчальних кабінетів, огляд примішень та прилеглих територій, комунікацій, стан підготовки котельного господарства.                                          

             Також у закладах освіти проведено обстеження технічного стану будівель і споруд; перевірку забезпечення встановлених вимог та стандартів до занять у початкових класах Нової української школи; готовності роботи харчоблоків; забезпечення виконання заходів протипожежного стану;                                                                                                         дотримання правил техніки безпеки та санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії.

До початку навчальних занять проведено достатній обсяг ремонтних робіт, що дозволило представникам комісії зробити висновок про готовність приміщень закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року.

За результатами огляду оформлено акти, які отримали керівники закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь