Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Про проведення свята «ПАРАД ЗІРОК-2021»

Дата: 02.06.2021 12:41
Кількість переглядів: 1150

Фото без описуНа виконання Указу Президента України від 30.09.2010 р. № 927/2010  «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді» та з метою заохочення і підтримки учнівської молоді Воздвижівської сільської територіальної громади на шкільному подвір’ї  комунального закладу «Воздвижівська ЗОШ» 31 травня 2021 року проведено свято «Парад зірок-2021».

На урочистий захід прибули делегації в складі учнів-переможців та призерів обласних творчих та інтелектуальних конкурсів, змагань, а також  керівники та педагоги, які представляли заклади загальної середньої освіти сільської ради: Верхньотерсянської ЗОШ, Воздвижівської ЗОШ, Долинської ЗОШ, Добропільської ЗОШ.   

З вітальним словом та найкращими побажаннями з нагоди завершення навчальних занять та підсумків 2020-2021 навчального року до учасників зібрання звернувся заступник сільського голови Петро Горпинич.

Церемонію нагородження переможців грамотами та дипломами у номінаціях «Інтелект року», «Творча обдарованість року» та «Обдарованість року» провели - заступник сільського голови Петро Горпинич, сільський голова Віктор Тютюнник, уповноважена з питань освіти у громаді Людмила Миколаєнко.

За результатами участі у творчих конкурсах 40 здібних учнів отримали заохочувальні грошові премії, які надійшли як матеріальна допомога від районного дитячого фонду, місцевих меценатів та спонсорів.

Цікаві номери учасників художньої самодіяльності, які представили юні аматори від закладів освіти, яскраво впліталися у програму протягом заходу.

На згадку про участь у «Параді зірок» зроблено спільне фото всіх учнів, які стали призерами конкурсів у 2021 році. 

Бажаємо Вам, юні обдарування, постійно підвищувати рейтинг рідної школи, громади та надалі здобувати блискучі перемоги! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь