Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Підсумки гри «Сокіл» («Джура») у 2021 році

Дата: 31.05.2021 11:37
Кількість переглядів: 1205

Фото без опису

 

З метою виховання юних патріотів України та перевірки знань із військової історії та навичок військово-спортивної підготовки школярів на основі народних звичаїв та усвідомлення славного, героїчного минулого наших предків 26 травня 2021 року проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» - 2021 року, який проходив на території КЗ «Воздвижівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Воздвижівської сільської ради.

Захід відвідали почесні гості: Тутов В.В. – заступник військового комісара Гуляйпільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також учасники АТО: Білостоцький Є. В., Плясов В.А., Камиристий І.С.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до учасників звернувся голова штабу І (районного) етапу гри (на рівні громади) Горпинич П.А., заступник сільського голови.

У змаганнях взяли участь 4 рої середньої вікової групи (11-14 років) з  4-х закладів загальної середньої освіти Воздвижівської сільської ради та керівники роїв та вихователі.

 Юні джури під час змагань продемонстрували духовний та фізичний гарт, набули нових знань.

За результатами 6 видів комплексних змагань перше місце посіла команда – рій «Гідні нащадки» КЗ «Воздвижівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ВСР (керівник команди Омелькова Н.В.), друге – команда – рій «Патріоти»  КЗ «Верхньотерсянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ВСР (керівник команди Петров О.В.), третє – команда – рій «Січовик» КЗ «Добропільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» (керівник команди Рябко В.В.). Подякою за участь у Грі нагороджена команда - рій «Патріот» КЗ «Долинська ЗОШ І-ІІІ ступенів», керівник Скляренко А.Ф.)

Закриття та нагородження команд-переможців проведено в урочистій обстановці. Грамоти, дипломи призерам конкурсних змагань вручили Воздвижівський сільський голова Тютюнник В.В. та заступник військового комісара Тутов В.В.

Участь у таких заходах має неабияке значення для єдності української молоді. Позитивні враження та емоції, щирий дитячий усміх, жага до перемоги, бажання знайти друзів наповнили незабутній день таборування неймовірним азартом, занурив дітей у вишкільну систему виховання.

Щиро вітаємо учасників та виховників

Сподіваємося на активізацію та подальше впровадження у виховний простір закладів освіти Воздвижівської сільської громади системи Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь