Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Стажування на робочому місці – перспектива працевлаштування

Дата: 22.04.2021 10:29
Кількість переглядів: 215

Однією із перспективних і привабливих форм підвищення кваліфікації як для безробітних, так і для роботодавців, є стажування на робочому місці. Для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу в робочій силі кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптування до нових умов та ефективного працевлаштування. Якщо безробітний не має достатніх професійних навиків або досвіду, служба зайнятості організовує його стажування безпосередньо на підприємстві.

 

Одним із роботодавців, що успішно співпрацюють в даному напрямку з Гуляйпільською районною філією Запорізького обласного  центру зайнятості є комунальне підприємство "БЛАГОУСТРІЙСЕРВІС" Гуляйпільської міської ради.  В рамках місячника жінок  та з метою підбору замовнику кадрів якісних працівників  на стажування направлено Юлію Ведмідь. За період стажування вона вдосконалила свої професійні якості, пройшла адаптацію до  майбутнього місця праці, ознайомилась з умовами  виконання робіт, новим обладнанням, познайомилась з  колективом. Після успішного закінчення стажування Юлія Миколаївна працевлаштована на це підприємство.

 

При укомплектуванні вакансій за сприянням служби зайнятості такі роботодавці мають ряд переваг. Насамперед, вони не витрачають час та кошти на пошук претендентів на вакансії, адже фахівці центрів зайнятості підберуть з числа людей, які шукають роботу, працівників відповідно до вимог роботодавця, попередньо домовляться з ним про дату зустрічі з претендентами на вакансії на базі підприємства чи центру зайнятості. А за умови якнайшвидшого укомплектування вільного робочого місця роботодавець не втрачає кошти через простій. Тому роботодавці задоволені такою співпрацею з центром зайнятості адже враховані їхні інтереси при формуванні трудового колективу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь