Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

ПІДСУМКИ АТЕСТАЦІЇ  ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ВОЗДВИЖІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ У 2020/2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Дата: 07.04.2021 10:13
Кількість переглядів: 1270

Творчість, майстерність, досконалість - це,

насамперед, наполеглива праця.

                                                                                                      Василь Сухомлинський

 

02 квітня 2021 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня Воздвижівської сільської ради.

Атестація педагогічних працівників у 2020/2021 навчальному році проходила  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930 «Про затвердження Типового положення про атестацію педагогічних працівників» (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.12.2011 № 1473 та  наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2013 № 1135).

     Під час атестації  характеризувалась робота педагогічних працівників: навчальна, організаційна, методична,  виховна і громадська, а також управлінський рівень керівництва. Згідно умов «Положення про атестацію педагогічних працівників» визначалась також відповідність педагогічних  працівників займаній посаді.

  Атестаційною комісією згідно списку розглянуті матеріали 1 педагогічного працівника та 2 керівників закладів загальної середньої освіти.

 

За результатами голосування членів атестаційної комісії ІІ рівня Воздвижівської сільської ради:

- підтвердив раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та присвоєно педагогічне звання «старший учитель»1 педагог;

- 2  керівники (1 - директор, 1- заступник директора з навчально-виховної роботи)  закладів загальної середньої освіти атестувались на відповідність займаній посаді.

 

Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо міцного здоров’я, наснаги та творчих успіхів у педагогічній діяльності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь