Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Проведено районні (на рівні громади) етапи конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», Фестивалю писанок «Писанковий рай»

Дата: 31.03.2021 09:14
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису

 

З метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих, талановитих дітей, патріотичного і громадянського, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, шляхом залучення до національної культурної спадщини протягом березня 2021 року проведено районний (на рівні громади) етап конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

На конкурс-виставку надано 12 індивідуальних та колективних робіт, які були представлені від 4-х закладів загальної середньої освіти у різноманітних техніках. Це - вироби з природніх матеріалів, паперова пластика  та оригамікінусайга, мачворк, вироби з ниток, дерева та ажурного випилювання лобзиком.

За результативну участь у конкурсі-виставці з декоративно-ужиткового мистецтва та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» переможців нагороджено дипломами Воздвижівської сільської ради: І ступеня (6 дітей), ІІ ступеня (3 дітей) та  ІІІ ступеня (1 учень).

На обласний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» направлено 6 творчих робіт юних митців Воздвижівської сільської ради.

 

Впродовж 3 та 4 декади березня 2021 року закладами загальної середньої освіти Воздвижівської сільської ради проведено шкільний етап, а  також районний етап (відбувся 19 березня на базі Верхньотерсянська ЗОШ) Фестивалю писанок «Писанковий рай», на якому експонувалися роботи, виконані окремими особами, так і колективно.

На районний етап Фестивалю були представлені експонати учнів КЗ «Верхньотерсянська ЗОШ» та КЗ «Добропільська ЗОШ».

За результативну участь у Фестивалі «Писанковий рай» переможців нагороджено дипломами Воздвижівської сільської ради: І ступеня (3 учнів), ІІ ступеня (2 учнів) та  ІІІ ступеня (1 учень).

Для участі в Обласному фестивалі відібрано 3 експонати: 2 індивідуальних та 1 – колективна робота.

 

Вітаємо переможців творчих змагань та маємо надію на вдалий результат на обласному етапі!   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь