Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Проведено районні (на рівні громади) етапи конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», Фестивалю писанок «Писанковий рай»

Дата: 31.03.2021 09:14
Кількість переглядів: 1244

Фото без опису

 

З метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих, талановитих дітей, патріотичного і громадянського, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, шляхом залучення до національної культурної спадщини протягом березня 2021 року проведено районний (на рівні громади) етап конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

На конкурс-виставку надано 12 індивідуальних та колективних робіт, які були представлені від 4-х закладів загальної середньої освіти у різноманітних техніках. Це - вироби з природніх матеріалів, паперова пластика  та оригамікінусайга, мачворк, вироби з ниток, дерева та ажурного випилювання лобзиком.

За результативну участь у конкурсі-виставці з декоративно-ужиткового мистецтва та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» переможців нагороджено дипломами Воздвижівської сільської ради: І ступеня (6 дітей), ІІ ступеня (3 дітей) та  ІІІ ступеня (1 учень).

На обласний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» направлено 6 творчих робіт юних митців Воздвижівської сільської ради.

 

Впродовж 3 та 4 декади березня 2021 року закладами загальної середньої освіти Воздвижівської сільської ради проведено шкільний етап, а  також районний етап (відбувся 19 березня на базі Верхньотерсянська ЗОШ) Фестивалю писанок «Писанковий рай», на якому експонувалися роботи, виконані окремими особами, так і колективно.

На районний етап Фестивалю були представлені експонати учнів КЗ «Верхньотерсянська ЗОШ» та КЗ «Добропільська ЗОШ».

За результативну участь у Фестивалі «Писанковий рай» переможців нагороджено дипломами Воздвижівської сільської ради: І ступеня (3 учнів), ІІ ступеня (2 учнів) та  ІІІ ступеня (1 учень).

Для участі в Обласному фестивалі відібрано 3 експонати: 2 індивідуальних та 1 – колективна робота.

 

Вітаємо переможців творчих змагань та маємо надію на вдалий результат на обласному етапі!   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь