Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Гуляйпільська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості запрошує пройти профорієнтаційне тестування як учнів старших класів, так і дорослих.

Дата: 26.02.2021 11:38
Кількість переглядів: 204

Фото без описуГуляйпільська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості запрошує пройти профорієнтаційне тестування як учнів старших класів, так і дорослих. Саме тестування проводиться в кабінеті №15 Гуляйпільської районної філії на автоматизованому робочому місці в програмі «Профконсультант»  та допомагає кожному бажаючому знайти відповідь на питання: «Які професії підходять саме мені».

Профорієнтаційний діагностичний комплекс дозволяє визначити здібності, нахили людини до певної професійної діяльності, прогнозувати успішність її майбутнього працевлаштування з урахуванням потреб ринку праці. Переваги «Профконсультанта» в надійності результатів. Запропоновані тести допоможуть визначити аналітичні здібності людини, здатність до логічного мислення, лідерські та управлінські якості, стресостійкість та адаптивність, здатність до командної роботи, підприємництва, емоційний інтелект, підходящу сферу зайнятості, комунікаційні та організаторські здібності.

Про те, яка професія є найбільш підходящою, замислюються не лише випускники шкіл, але й дорослі люди. Адже кажуть, що професію змінити ніколи не пізно, і хочеться будувати кар’єру саме в тій галузі, до якої лежить душа, і де більше всього шансів досягти успіху. Тож з нетерпінням чекаємо на Вас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь