Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир» триває.

Дата: 25.02.2021 09:32
Кількість переглядів: 238

Фото без описуМісячник профорієнтації «Професійний орієнтир» триває. Так 24 лютого 2021 року відбувся профорієнтаційний урок  для учнівської молоді в комунальному закладі "Успенівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Гуляйпільської міської ради. В заході прийняли участь учні 9-го та 10-го класів. Старшокласники  спробували відповісти на питання: “Хто я? Ким я стану? Що я вмію? Як знайти головну справу свого життя, щоб відчувати себе потрібним, повноцінним і задоволеним своєю працею, приносити найбільшу користь людям, країні? Яку професію обрати?». Учні ознайомились з основним алгоритмом професійного розвитку людини,  класифікацією професій  та з формулою успішного професійного вибору: “Хочу – Можу – Треба”.

В ході заходу фахівець з профорієнтації Леся Прохоренко презентувала учням нову платформу відділу профорієнтації Запорізького обласного центру  зайнятості на каналі Telegram.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь