Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

З доходів запоріжців сплачено 55 мільйонів гривень військового збору

Дата: 18.02.2021 18:42
Кількість переглядів: 199

Фото без описуУ січні компанії і підприємства регіону сплатили до державного бюджету 55 мільйонів 435 тисяч гривень військового збору. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, у порівнянні з січнем 2020 року запоріжці збільшили сплату на 7 мільйонів 800 тисяч або на 16 відсотків.

Так, з доходів платників м. Запоріжжя до скарбниці надійшло 28 мільйонів гривень військового збору, м. Енергодар – 10,8 мільйона, м. Мелітополь – 4,6 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського району – 3,1 мільйона, м. Пологи – 1,5 мільйона, м. Вільнянськ – 1,5 мільйона, м. Оріхів – 1,5 мільйона, м. Василівка – 1,3 мільйона тощо.

Усього на Запоріжжі військовий збір, ставка якого становить 1,5 відсотка, сплачують більше 73 тисяч платників.

Нагадаємо, цей платіж утримується з доходів фізичних осіб, які підлягають оподаткуванню. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь