Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Для жертв домашнього насильства запустили анонімний онлайн-щоденник

Дата: 05.02.2021 17:27
Кількість переглядів: 234

В Україні запустили портал для жертв домашнього насильства. Це своєрідний особистий щоденник, тільки онлайн, де можна поділити своєю історією з життя, прочитати інші або знайти контакти спеціальних служб, куди можна звернутися з приводу насильства. Про це розповіли в Міністерстві юстиції.

Портал називається " Мені здається " ( "Мені здається"). Як пишуть на сайті, "якщо тобі здається, то тобі не здається". Тут кожен може поділити своєю історією абсолютно анонімно, але за власним бажанням є можливість залишити контакти або якісь особисті дані для зв'язку.

У цьому онлайн-щоденники розповідають про токсичних відносинах, де абьюзерамі виступають і чоловіки, і жінки, і батьки, і навіть невідомі люди. На сайті представлені історії за чотирма рубриками: сексуальне насильство, економічне насильство, фінансове насильство і психологічне насильство.

Проект придумали для того, щоб історії кожного, хто пережив такі ситуації і важкий етап в житті, дали важливий ковток повітря і сил, щоб вирватися з кола насильства. А анонімність дозволяє вільно говорити на цю тему.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь