Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

Громадські консультації щодо Плану екологічного та соціального менеджменту

Дата: 05.11.2020 16:02
Кількість переглядів: 277

Шановні мешканці Воздвижівської громади!

Запрошуємо Вас ознайомитись із Планом екологічного та соціального менеджменту (ПЕСМ) за субпроектом, який впроваджується у Вашій громаді за сприяння Українського фонду соціальних інвестицій у рамках проекту  «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)», а саме:

- субпроект № 20-23-38 «Покращення умов надання первинної медичної допомоги у Верхньотерсянській амбулаторії ЗПСМ Гуляйпільського ЦПМСД, с. Верхня Терса, Гуляйпільський район, Запорізька область/KfW»

Даний План розроблено з метою визначення та уникнення/пом’якшення можливих негативних екологічних, соціальних впливів, або впливів на здоров’я,  які  можуть виникати в результаті впровадження субпроекту, або протягом його впровадження. У разі наявності пропозицій до ПЕСМ просимо надсилати їх контактним особам зазначеним у Плані у термін до «5» грудня 2020 року. Всі пропозиції будуть розглянуті Партнером УФСІ з впровадження субпроекту та враховані у  ПЕСМ за результатом громадських консультацій.  

У результаті впровадження субпроекту у Верхньотерсянській амбулаторії ЗПСМ Гуляйпільського ЦПМСД, с. Верхня Терса, Гуляйпільський район, Запорізька область будуть виконанні енергоефективні заходи (комплекс робіт ремонту приміщень, опалення, вентиляції, утеплення фасаду, заміни покрівлі з утепленням, заміни дверей, підлог.). Проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)» впроваджується на кошти уряду Німеччини через Банк розвитку KfW.

Більш детально ознайомитися з Планом можна за наступним посиланням

http://vozdvyzhivska.gromada.org.ua/news/1604584951/

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь