Воздвижівська сільська територіальна громада
Запорізька область

У сфері готівкових операцій запорізькі податківці провели 384 перевірки

Дата: 01.11.2020 11:24
Кількість переглядів: 319

Фото без описуУпродовж січня-вересня аудитори податкової служби Запорізької області провели 384 фактичні перевірки, що на 26 менше, ніж у аналогічному періоді минулого року.

За виявлені порушення у сфері готівкових операцій донараховано 3,6 мільйона гривень штрафних санкцій. З цієї суми суб'єкти господарювання узгодили 2,5 мільйона і на даний час вже сплатили 1,6 мільйона.

Запорізькі податківці взяли участь у відпрацюванні 36 автозаправних станцій, що торгували паливом без дозвільних документів. Крім того, перевірено 28 господарських об'єктів, які продавали алкогольні напої та тютюнові вироби.

Також з початку року фахівці органів ДПС регіону провели 45 планових та 176 позапланових перевірок компаній і організацій. Порівняно з 2019 роком кількість контрольно-перевірочних заходів зменшилась відповідно, на 61 та 212.

За результатами аудиту до бюджету донараховано узгоджених податкових зобов'язань в сумі 131 мільйон, з якої до скарбниці вже надійшло 31,8 мільйона.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь